hits

Snøen kom tilbake, og denne gangen håper jeg den blir!

I natt har det snødd noe voldsomt. Fra å bare så vidt gjøre bakken hvit i går kveld, tok Kong Vinter ordentlig tak på landskapet i natt og ga oss mye snø! Det er virkelig idyllisk med snø, og selv om vi har dyr som bor ute året rundt, så er snøen en kjærkommen "gjest" i hagen. Snøen isolerer jo faktisk husene til kaninene, noe som gjør de enda lunere, og de ser ut til å like deres naturlige hus (en rot) mye bedre nå når den er tettere. Gutta Krutt (utehundene) var helt i ekstase da jeg åpnet lukene deres i dag morges, og jeg innså rimelig kjapt at jeg har bekymret meg unødig for at de skal fryse der ute. Tag la seg nemlig rett ned i snøen for å tygge på tyggebein enn å ligge inne i halmen under varmelampen. 

I følge værmeldingen skal i alle fall ikke gradene krype over til den røde siden, hvilket gir meg håp for at vi får beholde snøen og ikke sitter igjen med skare og is. 


Nyter frokosten - grøt laget av pelletsen blandet med varmt vann, gir et varmende måltid og ekstra væske nå når vannet fryser så fort til.

#vinter #snø #kanin #rex #hund #bordercollie

6 kommentarer

livetmitt93

28.11.2017 kl.12:08

så søte:)

Eva-Lena N. Buhaug

28.11.2017 kl.12:15

livetmitt93: Takk :-)

Elevele

28.11.2017 kl.13:09

Ser ikke ut som om de lider noen nød nei <3

Eva-Lena N. Buhaug

28.11.2017 kl.14:27

Elevele: Tror de har det ganske greit, altså <3

Mali, Dis, Kina & Beate

08.12.2017 kl.10:27

SÅ heldige som har snø altså!!

Eva-Lena N. Buhaug

13.12.2017 kl.14:10

Mali, Dis, Kina & Beate: Ja, hundene elsker det! Dessverre forsvant en del og etterlot seg is og skare.

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv