hits

Border collie-trioen

Jeg som for 6 år siden sa jeg aldri skulle ha en border collie (de var for mye hund for meg) har nå tre egne og ei border collieblanding til omplassering. Omplasseringstispa er i skrivende stund sammen med whippeten, kjæresten min og barna på fjellet, mens jeg er hjemme og syk. Benyttet anledningen til å ta et par bilder av trioen min, deretter av staffen, og et av ene katten. Vakre gjengen min! 

#bordercollie #stafforrdshirebullterrier #katt 

4 kommentarer

Elevele

26.11.2017 kl.20:57

Fiine gjengen <3

Eva-Lena N. Buhaug

27.11.2017 kl.12:47

Elevele: Takk <3

Prima

28.11.2017 kl.16:05

Hva har gjort at du har skiftet mening?

God bedring

Eva-Lena N. Buhaug

28.11.2017 kl.19:50

Prima: Før jeg skaffet meg Luna var jeg på utkikk etter hvilken type hund jeg ville ha som hund nr 2. Jeg hadde whippeten, men ønsket meg en hund jeg kunne bruke mer. Bruke i triks og annet moro. Whippeten er ikke akkurat den rasen man skaffer seg for å satse på lydighet og liknende. Jeg var veldig usikker på border collie. Jeg hadde passet en ganske mye og likte den veldig godt, men usikker på heltid.

På dette tidspunktet var jeg så heldig å bli invitert ned til England for å møte Zak George, en amerikansk hundetrener som jobbet med et tv-program (Who Let The Dogs Out?) i Nord-England. Et fantastisk og lærerikt møte, men viktigst av alt var at han hadde troen på meg, og oppmuntret meg til å kjøre på og skaffe meg en border collie.

Nå, fem år senere, er jeg helt bitt av bc-basillen. Det er virkelig min rase, jeg elsker at de er lettlærte, språksterke, arbeidsnarkomane, kosete og sosiale, i tillegg til at jeg synes gjeting er noe av det morsomste jeg har prøvd. :-)

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv