Tag og Extra på topptur i Rondane - bilder!

Tidligere i høst, det vil si, snarere sen sommer, dro vi opp til Rondane for å gjete. Tag fulgte med som selskap, og lørdagen bestemte vi oss for å ta en topptur når vi allikevel var på et så flott sted som Rondane! Vi tok bilen og kjørte opp en vei vi tenkte ledet til fjellet, stoppet helt i enden av en særdeles lite brukt vei, og var glade for firhjulstrekk. Vi parkerte litt utenfor veien, gikk ut og la avsted. 

Det ble ikke så lang tur, vi var vel ute i 2,5 timer tilsammen, tenker jeg, men vi storkoste oss, og hundene satt veldig pris på å få leke villmenn og strekke ordentlig på beina. Kameraet ble selvfølgelig med, og det ble noen "fotostopp" både på vei opp og ned. På toppen så vi endeløse fjellknauser så langt øyet kunne se, og det er på høyfjellet over tregrensa at jeg synes man får de vakreste turene. 

Vi ble overrasket over hvor ufattelig tørt det var der. Det var ikke en eneste bekk eller pytt å se, mosen var knusktørr og steinhard, og vinden blåste vel bort all overfladisk rest av fuktighet. Da vi kom ned til bilen igjen kastet hundene seg over vannskålene, og tilsammen drakk de opp halvannen liter med vann! Ikke rart de var tørste, de løp sikkert turen 4 ganger så mye som de løp frem og tilbake og herjet. 

Slenger ved bilder fra den fantastiske turen vår!









































#rondane #hund #bordercollie #friluftsliv #fjelltur #topptur #hundetur #tur

7 kommentarer

livetmitt93

15.11.2017 kl.10:15

flotte bilder:)

Eva-Lena N. Buhaug

15.11.2017 kl.16:34

livetmitt93: Takk! :-)

Prima

15.11.2017 kl.10:48

Nydelige bilder, og et veldig spesielt men vakkert landskap. Hørtes og sees ut som en veldig fin tur.

Eva-Lena N. Buhaug

15.11.2017 kl.16:34

Prima: Takk skal du ha. :-) Var deilig!

Elevele

15.11.2017 kl.14:58

For en herlig tur :D Rart at alt vann var uttørket- det er liksom sånne plasser man alltid ser for seg at det finnes drikkevann til hundene :)

Eva-Lena N. Buhaug

15.11.2017 kl.16:33

Elevele: Var en super tur! Gleder meg til å gå tur i området igjen. :-)
Hehe, ja det var ikke antydning til noe fuktighet noe sted! Kjempemerkelig!

Elevele

15.11.2017 kl.16:35

Jeg har aldri vært på tur i de traktene, men kunne helt klart tenkt meg det :)

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits