Det snør, det snør, tiddelibom

.. det er det det gjør, tiddelibom. Da jeg våknet i dag morges kledde jeg umiddelbart på meg og gikk ut for å se til kaninene. Nå har det blitt en vane å alltid ta med seg hammeren for å banke opp isen i vannskåla, men denne gangen var den i tillegg full av snø. Endelig har snøen kommet, men gleden blir nok kortvarig om værvarselet stemmer. Varmegradene er på vei tilbake, og det er meldt regn fredag. Da får vi krysse fingrene for at alt rekker å smelte, slik at vi slipper så veldig mye is. 

Kaninene hadde det bare bra, de sto klare og ventet på frokosten sin. I går kveld tettet jeg naturskjulet deres, en bjørkerot, med halm, slik at det skulle bli lunere og mer huleaktig. Det er tross alt favorittstedet til alle kaninene, og nå er det snøsikret. 

Jeg må innrømme at å ha kaniner var mye koseligere og morsommere enn jeg trodde det skulle bli. Selv om de er her for å produsere mat, så er det veldig koselig å sitte ute sammen med de og prate med de og kose på de. Det er riktignok kun rexene som er tamme nok til å bli kost på, men belgerne oppfører seg normalt selv om jeg er der. Kun vedderen som er veldig skeptisk til meg, men hun varmer mer og mer opp hun også. 

#kanin #husdyr #gårdsdrøm #vinter

 

3 kommentarer

Malinshjerte

14.11.2017 kl.11:14

Så nydelige da <3

Eva-Lena N. Buhaug

14.11.2017 kl.21:26

Malinshjerte: Ja, er de ikke? :D

livetmitt93

14.11.2017 kl.13:55

her og, litt tidlig synes jeg:)

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits