Tur til Eriksbu

Søndag til mandag hadde min samboer og jeg en flott tur opp til Eriksbu. Vi tok med Tag og Extra, og været var strålende! Denne gangen valgte jeg å ha kameraet nede i sekken for det meste, ettersom man lett går glipp av turen utenfor kameraet når man hele tiden er opptatt av å få det perfekte bildet. 

Vi brukte lang tid opp. Heldigvis er min samboer og jeg enige om at det er viktig å ikke skynde seg fra et sted til et annet når man går på tur. Da blir det så lett å glemme naturen rundt seg, og det er jo nettopp derfor vi drar på fjellet.

Extra ser ut til å bli en fantastisk fjellhund. Han tok omgivelsene med stor ro, la seg ned for å slappe av og sovnet til og med når vi tok pauser. Åt en hel ørret gjorde han òg! Det eneste jeg hadde å sette fingeren på var når vi møtte folk på fjellet, særlig med hund, men han er også i den alderen hvor ting er litt skummelt. Tag hjalp ikke særlig mye til i sin iver etter å få komme bort å hilse på de få hundene vi møtte, han elsker jo å leke med andre hunder, men det gikk nå veldig greit til tross. 

Det er virkelig så ufattelig deilig å gå på fjellet. Man skal gå langt for å komme seg helt unna sus fra vei og kjøretøy, men på fjellet er det eneste suset man hører fra elver og fosser og vind, og den er behagelig. Sleng på en del fuglekvitter, deilig sol, fjell og villmark så langt øyet kan se, og et par lykkelige hunder som tasser rundt, og alt er perfekt! 

I morgen skal Tag og jeg opp på fjellet igjen, men denne gangen til en annen del av det. Vi tar med ei venninne opp og hun tar med familiens hund. 


Tag og Extra er virkelig gode venner, og de nyter hverandres selskap. 

4 kommentarer

Elevele

14.06.2017 kl.13:25

Høres ut som en deilig tur :D Kunne ønske jeg hadde fjell i nærheten jeg også :)

Circe

14.06.2017 kl.13:47

Skulle så gjerne fått gått i fjellet ❤️

Prima

15.06.2017 kl.08:24

Høres ut som en fantastisk tur. Man burde bli flinkere til å ta slike oftere:)

seroy

22.07.2017 kl.08:46

Nydelig hunder du har og for en flott blogg! Denne gleder jeg meg til å fortsette å følge :) Vi skal opp til fjellet til uka med vår 9mnd gammel bc. Vi gleder oss veldig.

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits