Røysjø, en liten perle i Skoger

Lørdagen som var, bestemte min samboer og jeg oss for å ta med Tag ut i skogen og finne en plass å sette opp en gapahuk. Vi har lenge pratet om at vi ønsker å bygge en primitiv, men koselig gapahuk for overnattinger i skogen, og vi vil ha den i relativ nærhet av vann. Derfor pakket vi sekken og kløven og la avsted. 

Skogen i Skoger er virkelig fin, men stiene er ikke av den enkle sorten. Det er veldig mye opp og ned og att og frem, og for våre vinterdvalekropper ble dette et bevis på at vi må komme oss mer ut! Etter vel 40 minutter gikk vi ned en sidesti mot Røysjø, et ganske stort vann inne i skogen, og tenkte vi skulle finne en plass her. Stien gikk langs vannet, og ikke lenge etter så vi et lite svaberg lengre bort. Der måtte det være fint, så vi tok sikte på der. 

Da den smale og kronglete stien omsider førte oss frem, ble vi ikke skuffet over bålplassen og bademulighetene, men noen gapahukplass var det ikke. Vi bestemte oss allikevel for å slå oss ned her. og heller få en koselig tur med grilling og bålkos. Samboer ble bålmester, mens jeg sørget for at maten ble laget ved å spikke pølsepinner og passe på kjøttet. 

Det ble en kjempefin tur, og vi skal definitivt tilbake dit for mer bål og natur!





















Én kommentar

Lill-Iren

27.04.2017 kl.17:35

Så herlig det siste bildet var <3

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits