Extra Tøff!

Søndag som var dro vi for å hente Extra. Det ble hele 17 timer i bil før vi var hjemme igjen, og vi var alle så slitne at vi bare gikk og la oss med en gang Extra hadde fått mat og do-tur. Nettene går ganske greit, han sover ikke igjennom hele natten, men han vekker meg og da går vi ut så det ikke blir noen uhell i sengen. Fra og med neste uke, når ungene er hos moren sin, skal vi begynne på å trene han til å sove med de andre hundene. 

Extra er en veldig tøff valp med mye stahet og guts i seg, noe jeg anser som gode kvaliteter i en hund som skal jobbe med sau. Samtidig er han ikke en dum tøffing, han gutser på, men han leser situasjonen før han kaster seg i den. Hittil har han reagert med nysgjerrighet og tillit til de han møter, både små, små barn og voksne, og alt i mellom. 

I dag tok vi turen for å møte Ann Cathrin Solbakken, (www.anncathrinshundekurs.no) og hennes ene labrador, Lava. Tag ble selvfølgelig med, for Lava er en av hans beste venner. Mens de kjempet om tittelen "Den Verste Villmann", slang Extra seg på og gikk i mellom mens han bjeffet for full hals. Mr. Politi skulle ha orden i rekkene! 

Plutselig dukket ei venninne opp med hennes hunder. Hun og samboeren eier gården jordene tilhører, og de var der for å jobbe litt. Vips var det en real flokk med hunder der, og det ble en ordentlig sosialiseringsdag for Extra. Neste uke skal vi til byen og miljøtrene han, litt i nærheten av sentrum, litt i en dyrebutikk og litt på et veterinærkontor, trolig sammen med ei venninne og hennes valper hvis alt klaffer. 

Advarer om bildespam: 

2 kommentarer

Mali, Dis, Kina & Beate

16.03.2017 kl.16:20

Det er så deilig med gode, trygge og tøffe valper! :)

Eva-Lena N. Buhaug

16.03.2017 kl.16:24

Mali, Dis, Kina & Beate: Ja, det er kjempedeilig! :-)

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits