Personlig: angst.

Jeg har ikke helt visst om jeg har villet skrive dette innlegget eller ikke. Men jeg har bestemt meg for å gjøre det. Mest for min del, fordi det er greit å bare få det litt ned på "papiret". Jeg er ikke ute etter oppmerksomhet, men jeg vil lufte litt tanker. Dette er tross alt en personlig blogg, og det omfatter jo hundene mine i den grad at de blir påvirket av hverdagen. 

I sommer fikk jeg meg en ny kjæreste, og han er fremdeles like vidunderlig og fantastisk som han var da vi møttes. Følelsene for hverandre har blitt reale og sterke, og vi trives ekstremt godt sammen. Jeg flyttet inn en måned tidligere enn planlagt, og det passet oss begge veldig fint. Jeg trives i lag med han og jeg trives i lag med barna hans. Og jeg må si at det å ha hans støtte i denne tiden jeg er i nå, det er helt uvurderlig. Så mye forståelse, støtte og kjærlighet, og det har virkelig vært til hjelp nå.

For dere skjønner det, at jeg i den siste tiden ikke har hatt det så veldig lett. Av flere grunner ønsker jeg ikke å gå så mye inn på detaljer, men jeg har vært under mye stress og press en lang stund, og her forleden "smalt" det. Og det smalt skikkelig. Begeret kokte over, og jeg har utviklet angst. Den sitter i meg med jerngrep i brystet, og jeg sliter med å være alene. Noen dager er lettere enn andre, men plutselig er det kjempevanskelig og jeg klarer ikke roe meg ned. Jeg måtte bare komme meg til legen og sykemelde meg, og det ser ikke ut til at den sykemeldingen går over med det første..

Sånn hverdagsmessig går det ikke ut over hundene. De får oppmerksomhet, kos, mat, kjærlighet, turer osv., men alle planer jeg hadde med de, det bukket under for stresset med alt det andre. Tidligere i høst ble jeg f.eks kontaktet av Norske Talenter som ville ha med Luna og meg i konkurransen. Jeg svarte ja, og gledet meg til å være med, men det ble ikke noe av. 

For å gjøre vondt verre, så har min høyt elskede katt blitt borte. Han ble sist sett 25. september av en nabo, og uroen og engstelsen for han henger over meg som en mørk sky - særlig nå når det er kaldt ute. Jeg håper han har det bra, tørt og varmt, eller at han er død. Sistnevnte ønsker jeg så klart ikke, men det er mye bedre enn at han kanskje lider og sliter..

Jeg har så mye å dele, og har ikke skrevet om fjellturen min i høst en gang, selv om det snart er to måneder siden. Det er vanskelig for tiden, og jeg håper det blir bedre snart. Heldigvis har jeg gode venner, forståelsesfull familie og en støttende samboer, så det kunne helt klart vært verre. Men det er allikevel slitsomt å gå rundt og kjenne på denne uroen, stresset og redselen. Angsten, rett og slett. Små, hverdagslige ting jeg ikke tenkte noe over, har plutselig blitt angstfremkallende og stressende, og jeg må ta et skritt av gangen for  å ikke bli overveldet. 

Takk til alle dere som støtter meg i dette. Det betyr så uendelig mye for meg! 

4 kommentarer

morellen

11.11.2016 kl.13:04

Sender klem både fra meg og den firebeinte her i huset. Ikke greit når det er sånn, men som du sier, er du heldig som har støtte og hjelp. Håper dere finner pus igjen. Lykke til <3

dvergpinschere i mitt hjerte

11.11.2016 kl.19:56

Uff..da er du i en vanskelig tid skjønner jeg..stå på..og godt du har støtte rundt deg! :-)

Elin Slåen

11.11.2016 kl.20:35

Har tenkt mye på deg i det siste, spesielt med tanke på katten som er borte <3

Blir veldig lei meg på dine vegne når du ikke har det så bra, men godt å lese at du har masse støtte rundt deg <3

Søtmonsen :))

11.11.2016 kl.23:42

Så bra du har en som forstår og støtter deg i en slik periode <3 Det er alfa o mega når man har det slik som du har det nå <3 Ønsker deg lykke til, og håper du finner katten din igjen <3 De betyr jo så mye disse pelsdyra våre <3

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits