Test av produkt: FarmDog Salvation, lindrende og fuktgivende salve

Jeg har nå en stund testet en salve fra FarmDog som jeg fikk tilsendt fra modernpet.no. Salven skal være god for tørre og sprukne neser og generell tørrhet, samt at den lindrer sårhet og smerte som følger. Jeg har brukt den på forskjellige områder, og kan si meg særdeles fornøyd!

Den første gangen jeg brukte salven var på en av hundene jeg passet for en liten stund siden. Hun hadde tørr og sprukken nese, og det var litt ømt og sårt. Jeg fikk ikke testet langtidseffekten av salven da hunden ikke var på besøk med enn bare et par dager, men det mykgjorde og lindret veldig bra der og da. Nesen hennes ble smurt 3 ganger om dagen, og for hver dag var hun litt mindre tørr. 

Ved flere anledninger har jeg også smurt inn potene til hundene mine når de har vært tørre, og salven er lett å påføre. Den kladder ikke, trekker godt inn, og føles lett og ikke klissete. 

Da jeg var på fjelltur fikk jeg også prøvd den på meg selv, etter at mine føtter fikk kjørt seg over høyfjellet. Jeg ble ordentlig tørr under føttene, og salven var veldig deilig for de såre beina mine. Salven ble også testet da jeg til min store fortvilelse fikk baconfett sprutet i min retning og armen ble brent. Ikke bare lindret den smertene raskt, men det grodde bedre enn jeg har opplevd tidligere. Ved tidligere erfaringer har jeg merket smerter i ganske lang tid etter jeg har brent meg, men etter 5 minutter kjente jeg ikke til forbrenningen i det hele tatt.

Til tross for at denne salven ikke er laget som en potevoks, testet jeg den på ene poten til Tag under fjellturen min. Poten hans holdt seg myk og fin under hele turen og tålte variabelt underlag mye bedre enn poten som ikke ble smurt.

Salven er allsidig og effektiv, og funker svært godt til sitt bruk. Kort oppsummert fukter den godt, lindrer bra og er enkel i bruk. Jeg kan absolutt anbefale den videre til alle som skulle trenge, både for behandling og forebygging. Som med dråpene jeg testet fra samme merke, inneholder den kun naturlige ingredienser og eteriske oljer og er derfor veldig vennlig mot hud og kropp. Den er også veldig drøy i bruk da man ikke trenger å bruke store mengder av den fra gang til gang, noe jeg ser på som svært positivt. 

FarmDog Salvationsalve kan kjøpes HER. 

Én kommentar

Elevele

17.10.2016 kl.22:11

Høres veldig bra ut og prisen var så absolutt ingenting å klage på den heller :)

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits