Tag på sau - en helt annen nå!

I det siste har Tag begynt å modne veldig. For de av dere som har fulgt bloggen min, vet dere at han har vært en stor baby hele tiden, og at han mentalt har modnet sent. Rundt sau har han bare villet leke, med høy haleføring og masse løping.

Nå i det siste har han derimot bare falt ned i gjeting, og selv om lysten til å bare springe rundt de er der, så må vi mye nærmere enn tidligere før det skjer! Nå skjer det i det øyeblikket han merker han får kontakt med de. Da blir presset så stort at noe må skje, og da løper han rundt. 

Det er kjempemoro for meg at han endelig viser tegn til gjeting - og ikke minst ser det veldig bra ut! Nå er målet om godkjent gjeterhundprøve en hel del nærmere!2 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

13.10.2016 kl.09:30

Så gøy! herlig..og lykke til!

Eva-Lena N. Buhaug

14.10.2016 kl.14:21

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk skal du ha. :)

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits