Vi flytter!

Spennende nyheter! Vi skal flytte!

1. november i år begynner innflytningen offisielt. Jeg flytter til Skoger, inn til kjæresten min. Hundene og katten blir selvsagt med, og akvariet flyttes inn til stuen (med stor risiko for å overtas av kjæresten...). Vi er allerede mer her i Skoger enn hjemme i Lier, og jeg gleder meg veldig. Hundene har funnet roen her, og neste sommer skal hundegården totalrenoveres og bygges opp med solid netting, plank og tak, samt de skal få senger og ikke bare ha en kasse med halm slik det er nå. 

Luna er helt klart i himmelen annenhver uke, for da kommer barna hans. Da blir det ikke mangel på verken kos, oppmerksomhet eller lek, og bare det faktum at de er barn gjør jo det hele mye bedre. Ingen i verden (kanskje med unntak av meg da) er høyere ansett enn barn i Lunas hode. Hugin og kjærestens hund Loke har begynt å finne tonen, og det begynner vi snart å jobbe med med de andre hundene også (ingen forventninger til at det ikke skal gå, men pga ulike årsaker tar vi den tilvenningen sakte).

En annen ting som er veldig perfekt med plassen her mtp hundene, i tillegg til større inneareal og hundegård ute, er at det er flatt og ganske øde. Perfekt for kickbiking med de. Vi har allerede prøvd med stort hell. Luna trekker for full kraft og må lære seg å holde igjen litt, men Tag tok det naturlig med en gang og trakk akkurat passe. Hugin er fritatt fra slik aktivitet (innlegg om det kommer senere), men Loke skal også prøve seg mer og må og lære å holde litt igjen. 

Mye spennende har skjedd dette året, og mye spennende skal skje videre! 


Tag og Andrè

2 kommentarer

Elevele

29.08.2016 kl.20:12

Så spennende :D <3 <3

Jane Kvale

05.09.2016 kl.21:10

Lykke til :-)

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits