Når livet smiler til deg (et innlegg med mange bilder!)

Den siste tiden har jeg virkelig hatt en real opptur. Til tross for noen våkne netter, slitsomme dager og enkeltvis slitsomme hunder, har smilet aldri vært langt unna. Med ny kjæreste har jeg virkelig blomstret, og jeg stortrives sammen med han og hundene. Han er riktignok ikke en like stor hundeentusiast som jeg er, men han er veldig glad i hunder og har selv en staffordshire bull terrier ved navn Loke.

Bursdagsfeiring
I begynnelsen av juli feiret jeg bursdagen min, og fikk besøk av vennene mine fra sørlandet. Det var, som jeg skrev i forrige innlegg, utrolig koselig, og egentlig ganske rørende, at de tok turen helt fra sørlandet og hit for å feire meg! Da var flerparten av vennene mine på plass, og det ble en koselig feiring fylt med moro, god mat og ikke minst: mange hunder! Vi tok noen bilder, og jeg har redigert de i litt ulik stil for å teste ut Adobe Lightroom litt, og her er resultatet:Hundepass og tur til Sjåstad
I likhet med fjorårets sommer, har jeg også i år passet en del hunder i forbindelse med ferier. Først ut var Kasper, en dvergschnauzer jeg har passet et par ganger tidligere. Kasper ble raskt god venn med kjæresten, og i løpet av de tre ukene han var hos meg, ble han en klar favoritt. Kort etter kom Karri, en dansk-svensk gårdshund jeg passet julen 2014, og i mellomtiden hadde jeg også huseiernes to norfolk terriere Norris og Bonnie, som ganske raskt fikk kallenavnet "Bonnis", det perfekte sammendraget av begge navnene. 

Jeg har også nødpasset en alaska husky ved navn Tekken, og har også to til nødpass nå, "Jay" og Mini, en blanding og en yorkshire terrier. De skal dra i morgen, mens huskyen var bare et par dager. På mandag kommer Zico, en border collie jeg ofte passer, og når han har dratt, stenger også dørene for pass en stund fremover. Det er veldig koselig og lærerikt å ha hunder til pass, men det er også veldig slitsomt, og mine egne setter pris på å få mer tid sammen med meg igjen. 

Tidligere denne uken dro vi med oss de to små passhundene til skogen i Sjåstad, ved et nydelig vann der. Få mennesker, stille og rolig, og flott vær. Idyllisk uten like, og veldig, veldig koselig! 


"Bonnis".


Mini


"Jay".


Tekken.


Mini og "Jay" på skogstur.


Kameralek med vannet.

Turer på Blefjell
Jeg har ved flere anledninger tatt turen på Blefjell. Blefjell er et fjell jeg trives veldig godt på, og et fjell jeg har besøkt mye gjennom årene, både hytteturer, campingturer og teltturer. Det var derfor ikke så rart at valget falt her da vi skulle ta en topptur med bikkjene. Denne gangen tok vi kun Tag og Luna, og Tag fikk øve seg på å gå med kløv, og denne ble halvstappet med poser for å øke litt bredde. Nå er det fremdeles et år til jeg skal legge i noe særlig vekt, men jeg synes det er greit å la han bli vant til følelsen av å ha kløven på seg. 

Luna klarte jo, ikke overraskende nok, å ødelegge kløven sin, der begge glidelåsene gikk til føyken og reimen foran på brystet revnet. Det vil med andre ord bli en Laika-kløv på henne også, eller eventuelt en Togo-kløv fra seleverkstedet. Litt synd, for jeg likte utseendet på Richo-kløven, men der er ikke Togo så veldig langt unna. Først og fremst kan jeg høre med noen steder om å reparere kløven til Luna, men jeg synes at Laika satt bedre og stødigere enn hennes kløv gjorde. Og det er så klart ikke utseendet på kløven som veier tyngst!

I morgen skal vi på ny tur på Blefjell, og da blir Hugin og Loke med som turkamerater. Det er meldt fint vær, noe som passer både oss og de korthårede frysepinnene veldig godt!
Andrè og Tag skuer utover landskapet. To gode venner, klare for nye eventyr!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits