Test av produkt: FarmDog Relax, avslappende dråper

Hundene mine og jeg har fått tilsendt produkter fra www.modernpet.no, og har testet ut flere forskjellige. Et av produktene var FarmDog Relax. FarmDog Relaxdråper inneholder naturlige ingredienser som skal roe ned hunden ved stress og frykt, blant annet lavendel og ylang ylang. Dråpene skal brukes på innsiden av øreflippene og under haken på hunden, og innen minutter skal man se resultatet. Jeg var veldig spent på denne, og fikk raskt sjansen til å prøve den. 

Den første gangen jeg prøvde disse dråpene, var under et besøk av ei venninne. Mine to border collier synes besøk er ordentlig stas, og da særlig tispen min Luna. Hun sliter veldig med å la besøkende være, og selv om hun prøver å lystre, så må hun bare bortpå og klå litt og sitte litt på de og dytte på armer for kos. Kort fortalt er hun "all over" de hele tiden og klarer ikke å lande. Jeg bestemte meg for at dette var den perfekte anledning å teste ut disse dråpene på, og dro frem den lille flasken.

Sjokket var stort både for meg og for venninnen min! Effekten var ikke bare rask, men den var stor! Innen minutter var Luna behagelig rolig, og selv om hun fremdeles ville ha både oppmerksomhet og kos, var hele tilnærmelsen hennes veldig dempet og behagelig. I stedet for å forsøke trenge seg på venninnen min, satt hun seg pent ned foran og logret søtt og forsiktig i håp om å få kos, og etter litt kos gikk hun og la seg til for å slappe av. 

Kort etter prøvde jeg dråpene på unghunden også, med samme resultat. Hele atmosfæren i stua forandret seg, og begge hundene la seg ned for å sove til slutt.

Jeg tenkte også jeg skulle prøve de ut på tur, da Luna har store forventninger til turer. Det skjer som regel noe morsomt på tur, og hun har lett for å trekke og være overivrig. Bare noen få minutter før vi gikk på tur, påførte jeg dråpene på henne. Resultatet var like positivt som forrige gang. Luna gikk nå rolig og avslappet på tur, som både whippeten min Hugin, og unghunden min normalt gjør. Det var en veldig behagelig tur, og både Luna og jeg nøt av en rolig spasertur i nabolaget. 

Kort oppsummert vil jeg si meg storfornøyd med disse dråpene! Jeg hadde ikke trodd effekten skulle være så stor, og ha en så positiv innvirkning på mine hunders stressnivå. Ikke minst er de naturlige og hudvennlige. Jeg vil absolutt anbefale disse dråpene videre til de som har hunder som sliter med stress eller angst, om så bare som et lite hjelpemiddel i treningen. Resultatene kan så klart variere fra hund til hund, men jeg opplevde stor effekt fra disse, og kommer alltid til å ha disse dråpene tilgjengelig hjemme!

FarmDog Relax kan kjøpes HER!

 

6 kommentarer

Lisa Rorvik

12.08.2016 kl.10:13

Så spennende, takk for tipset :)

dvergpinschere i mitt hjerte

12.08.2016 kl.15:42

Så bra! ja jeg har brukt vanlig lavendeldråper fra apoteket..noen dråper på et tørkle, som jeg har rundt halsen til hanhunden under løpetid hos tispene..det virker syns jeg! noe ihvertfall..og jeg selv blir roligere..hihih..så høres ut som noe av det samme som dette middelet..Er jo ihvertfall ikke skadelig å prøve!! Bare mye å vinne! Så flott tips!
Vet du hva som fysisk skjer i hundens kropp? Altså hva dråpene gjør? Kunne tenke meg å prøve, men er en smule skeptisk :p

Eva-Lena N. Buhaug

15.08.2016 kl.22:18

Hundelykke: Den inneholder beroligende dufter brukt i forbindelse med aromaterapi og liknende. ModernPet tok kontakt med produsenten av dråpene, og fikk dette til svar:
"They work with the hypocampus of the brain through the olfactory system and then to the nervous system.
Relax is a true aromatherapy product that can work for anxiety and long term behaviors like barking, leash issues, pacing aggression and more.

The blend is anti-anxiety and sedative to help calm physically and mentally.

We use very little essential oil in our formula so it is very safe. For external use only."
:-)
Jøss, skal si du gir svar :D Tusen takk! :D

Eva-Lena N. Buhaug

25.08.2016 kl.22:23

Hundelykke: Bare hyggelig! :-)

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits