En helg på camping - uten egne hunder!

(Obs, advarer mot halvklissete beskrivelse av personlig lykkerus!) Jeg er lykkelig om dagen. Livet mitt leves for tiden på en rosa sky. Jeg har nemlig fått meg ny kjæreste og han er absolutt helt fantastisk. Vi er så like at det er skummelt, og fy søren så gøy vi har det sammen. Denne uken har jeg vært hos han med hundene mine, hunden hans og etterhvert en jeg passer som kom på fredag. Vi bestemte oss for å dra til campingvognen hans i Holmsbu denne helgen, men fordi jeg jobbet kom vi oss ikke dit før lørdag kveld. 

Hundene går ikke helt sammen enda, det er mye stress og forventninger, så vi tar det sakte. Derfor valgte jeg å ikke ha med egne hunder på campingen, og satt bort Hugin og Tag til huseier, mens ei venninne passet Luna. Kasper, passhunden, og Loke, hunden  til kjæresten, var de som ble med. 

Vi har kost oss i hjel, med fantastisk mat, sol og fint vær, hundekos, sightseeing, tur langs svaberget, brettspill, kortspill, vin og film. Idyllisk stund med andre ord. Det er veldig deilig å ha en så god kjæreste. For første gang på lenge har jeg endelig funnet meg en ordentlig kjæreste, som behandler meg som kjærester skal! Jeg føler det som om jeg lever ut en romantisk film, med en kjempeflott mann som har hjertet og hodet på riktig plass. Jeg føler meg så trygg på han, vi matcher perfekt sammen. 


Loke, hunden hans. En staff på to år. Ordentlig kosegris!


Vel fremme! Deilig middag med grillet indrefilet av storfe, grillet hvitløksmarinert sopp og løk, grillede potetbåter, asparges og maiskolber, med en middelhavsinspirert salat med tomat, oliven og fetaost, toppet med kjøpebernaise (det skal jeg lære meg å lage fra bunnen av). Servert med økologisk rødvin!


Kasper fant godplassen i sofaen!


Senere på kvelden ble det film, ost, kjeks, spekemat, druer og hvitvin, med tilhørende Idiot i kortspill. Jeg vant selvfølgelig. Tur langs svaberget. Idyllisk plass!


Andrè og Kasper (populært kalt Kaspersen)


Turen på svaberget varte i ca en times tid. Det var en del vind og bølgene slo hardt mot land til tider, men det var et flott sted å gå tur!


Litt romantisk kliss på til!


Kasper og jeg på tur!


I mellomtiden koste Tag og Hugin seg hos huseier


Hugin godkjente sofaen


Tag ble bestevenn med huseiers sønn


Tur med huseierne og deres to hunder, Norris og Bonnie


Og Luna koste seg i Drammen med venninnen min!

Har du også hatt en fin helg?

#hund #camping #hverdag #schnauzer #staffordshirebullterrier #bordercollie #whippet #norfolkterrier
 

Én kommentar

Znippen.no

04.07.2016 kl.13:38

Så koselig, kjempefine bilder og :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits