Hils på Milli

Milli ankom hjemmet og min firbente familie i dag, og er kommet for å bli en stund. Hun er ei lita jente på 8-9 mnd, og blanding mellom border collie og schæfer, men det er veldig lite schæfer i henne. Milli er en supersøt jente som er veldig forsiktig, og som jeg ved et panisk øyeblikk skulle oppdage: veldig glad i sjokolade!

Greia med Milli er at tidligere eier ikke hadde tid til henne, og fant ut at det beste var å omplassere henne. Jeg har tatt over Milli for å omplassere henne videre, men først etter å ha blitt ordentlig kjent med henne. Hittil har jeg lært at hun elsker katter, og hele hunden lyser opp når kattene er i nærheten og halen hennes går som en propell. Hunder er derimot relativt skummelt, men å løpe etter Tag syntes hun var ganske så gøy. Og fy søren hun er kjapp til beins altså!


Det tok heller ikke lang tid før hun varmet opp til meg, og selv om hun ikke maser veldig om kos (enda?), så er det ikke vanskelig å se at hun nyter å bli tatt på. Øynene lukkes i ren nytelse og hun gjør favoritt-kosestedene sine veldig tilgjengelig.

Jeg er vant til at mine hunder lar min mat og drikke være hvis jeg går ut av rommet (men fremdeles er i leiligheten), og jeg hadde satt fra meg en kopp med kakao på bordet da jeg skulle på do. Jeg kommer ut fra do og ser Milli på bordet med tunga langt nedi koppen som også veltet ganske fort. Jeg kastet meg over den, og Milli forsvant ned! Heldigvis rakk jeg å komme før hun hadde fått i seg for mye. Ikke at jeg tror noe av dette potensielt var en dødelig dose, men sjokolade er ikke bra, så sånn er det.

Milli er en fantastisk søt jente som på den korte tiden hun har vært her allerede har smeltet hjertet mitt! Jeg er overbevist om at hun kommer til å bli en super hund hos rett person, og ser frem til å følge henne videre!

Tag sammen med Milli. De kler hverandre!

3 kommentarer

Eirin og Otto

29.11.2015 kl.17:24

Milli virker å være en veldig herlig og flott hund! Hadde det ikke vært for at jeg får dårlig samvittighet ovenfor Otto dersom det skulle komme en liten i hus som trenger mye oppmerksomhet, at de to "overordnede" i huset nok ikke ville satt pris på en andre firbeint, og at jeg til høsten skal begynne å studere og ikke vil ha råd til å ta hånd om en egen hund, skulle jeg veldig gjerne tatt Milli inn i varmen her.

Håper dere finner det perfekte hjemmet for henne! =)

Prima

30.11.2015 kl.06:39

Lykke til

Eva-Lena N. Buhaug

12.12.2015 kl.12:30

Prima: Takk! :-)

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena N. Buhaug

Eva-Lena N. Buhaug

26, Drammen

Mitt navn er Eva-Lena N. Buhaug og jeg blogger om mitt liv med våre dyr, men hundene spesielt. Vi har én whippet, én staff, tre border collier og ei border collieblanding til omplassering, i tillegg til to katter, to barn på 8 og 10 år og kaniner til matproduksjon. Er utdannet innen hund og hundetrening, og jobber med dette. Holder kurs og show. Min store hobby er gjeterhund!

Kategorier

Arkiv

hits